Βρέθηκε νεκρός πρώην πρωταθλητής του μποξ - Ήταν μόλις 46 ετών - Δείτε φωτογραφία

Βρέθηκε νεκρός πρώην πρωταθλητής του μποξ - Ήταν μόλις 46 ετών - Δείτε φωτογραφία

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας Ρίκι Χάτον πέθανε σε ηλικία 46 ετών. Το σώμα του βρέθηκε στο σπίτι του στο Μάντσεστερ την Κυριακή.

Ένας εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Μάντσεστερ δήλωσε: «Αστυνομικοί κλήθηκαν από έναν πολίτη να μεταβούν στην οδό Bowlacre Road, Hyde, Tameside, στις 6:45 π.μ. σήμερα, όπου βρήκαν το σώμα ενός 46χρονου άνδρα. Προς το παρόν δεν υπάρχουν υποψίες για ύποπτες συνθήκες».

Η λαμπρή καριέρα του Χάτον περιλαμβάνει παγκόσμιους τίτλους σε δύο κατηγορίες βάρους (light-welterweight και welterweight).

Με το παρατσούκλι «The Hitman», το δυναμικό του στυλ τον έκανε έναν από τους πιο δημοφιλείς πυγμάχους της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα. Ανεβαίνοντας τα σκαλιά της ερασιτεχνικής και εγχώριας πυγμαχίας, έφτασε να αντιμετωπίσει τους καλύτερους πυγμάχους της γενιάς του. Επίσης, πέτυχε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ 43-0 πριν από την πρώτη του ήττα από τον Floyd Mayweather Jr στο MGM Grand το 2007. Ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε και από τον Μάνι Πακιάο, στον τελευταία ουσιαστικά μεγάλο αγώνα της καριέρας του.

Τον Ιούλιο, ο Χάτον ανακοίνωσε την επιστροφή του. Επρόκειτο να αγωνιστεί με τον Eisa Al Dah στην κατηγορία μεσαίων βαρών στις 2 Δεκεμβρίου στο Ντουμπάι.

Οι διοργανωτές είχαν δηλώσει ότι ο αγώνας θα ήταν επαγγελματικός, αλλά δεν είχε γίνει σαφές αν θα ήταν πλήρως αναγνωρισμένος.

Ο Χάτον έκανε μια ανεπιτυχή επιστροφή στον επαγγελματικό κόσμο το 2012, όταν έχασε από τον Βιτσέσλαφ Σεντσένκο στο Μάντσεστερ, και αγωνίστηκε εναντίον του Μάρκο Αντόνιο Μπαρέρα σε έναν αγώνα επίδειξης το 2022.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, πολλοί δημοφιλείς Βρετανοί στέλνουν τα συλλυπητήριά του με τον αστέρα της πυγμαχίας, Τάισον Φιούρι να δηλώνει: «Αναπαύσου εν ειρήνη, θρύλε. «Θα υπάρχει μόνο ένας Ricky Hatton. Δεν μπορώ να το πιστέψω, ήταν τόσο νέος».

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE