«Άλμα»: Εγγράφεται ως κόμμα - Κατέθεσε την αίτηση ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης

«Άλμα»: Εγγράφεται ως κόμμα  - Κατέθεσε την αίτηση ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης

Αίτημα για εγγραφή του «Άλμα» ως πολιτικό κόμμα κατέθεσε ο επικεφαλής του Κινήματος, Οδυσσέας Μιχαηλίδης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του, «καταθέσαμε σήμερα στο Υπουργείο Εσωτερικών την αίτηση εγγραφής του Κινήματος Άλμα, με βάση τον περί Πολιτικών Κομμάτων Νόμο».

«Την αίτηση συνυπέγραψαν περίπου 650 συμπολίτες μας που θέλησαν να είναι από την αρχή κομμάτι αυτής της προσπάθειας», πρόσθεσε.

«Εμείς και οι πολίτες που μας εμπιστεύονται πρεσβεύουμε την αλλαγή. Θέλουμε, ξέρουμε πώς και μπορούμε να χτίσουμε μια άλλη Κύπρο. Ένα κράτος έντιμο, στιβαρό και αποτελεσματικό, με επίκεντρο τον άνθρωπο. Την Κύπρο που μας αξίζει», καταλήγει.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.