Μετά την παραίτηση Μασούρα ήρθε και το νέο κίνημα με την ονομασία…

Μετά την παραίτηση Μασούρα  ήρθε και το νέο κίνημα με την ονομασία…

Ο Αντρέας Μασούρας μέχρι πρότινος Α΄ Αντιπρόεδρος του κινήματος Οικολόγων – Περιβαλλοντιστών μετά την θορυβώδη παραίτηση του και τις αιχμές που εξαπέλυσε κατά της ηγεσίες του κόμματος εξήγγειλε νέο κίνημα.

Το όνομα αυτού «Οικολογία Μπροστά», το οποίο θα ανακοινωθεί επίσημα αύριο σύμφωνα με τα όσα επικαλείται το philenews.com.cy.

O κ. Μασούρας όπως αναφέρει το δημοσίευμα πέραν του ονόματος θα αποκαλύψει το λογότυπο καθώς και επίσης τα άτομα που θα στελεχώσουν την νέα αυτή πολιτική κίνηση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE