Εφάπαξ ποσό 48.000 ευρώ για εκδηλώσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες – Στόχος η προσέλκυση επισκεπτών

Εφάπαξ ποσό 48.000 ευρώ για εκδηλώσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες – Στόχος η προσέλκυση επισκεπτών

Την παραχώρηση εφάπαξ ποσού ύψους 3.000 ευρώ σε καθεμία από τις 16 πυρόπληκτες κοινότητες της ορεινής Λεμεσού, ανακοίνωσε το Υφυπουργείο Πολιτισμού για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων εντός του 2025.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι κοινότητες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν οι ίδιες τις εκδηλώσεις που θα διοργανώσουν, ενώ θα μπορούν επίσης να συνεργαστούν μεταξύ τους για συνδιοργάνωση δράσεων, με στόχο την ενίσχυση του πολιτιστικού και κοινωνικού τους αποτυπώματος.

Η στήριξη αυτή εντάσσεται στα μέτρα της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της μεγάλης πυρκαγιάς του περασμένου Ιουλίου και αποσκοπεί στη δημιουργία ευκαιριών πολιτιστικής και κοινωνικής συνεύρεσης, καθώς και στην προσέλκυση επισκεπτών στην περιοχή.

Το Υφυπουργείο Πολιτισμού εξέφρασε για ακόμη μια φορά τη συμπαράστασή του προς τις πληγείσες κοινότητες, υπογραμμίζοντας ότι μέσα από τον πολιτισμό επιδιώκει να στηρίξει τους κατοίκους στην προσπάθεια επαναφοράς της κανονικότητας και ενίσχυσης της ζωής στην ορεινή Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE