Ταλαιπωρία γονέων και μαθητών στο Δημοτικό Αραδίππου- Δεν ξεκλείδωσαν την καγκελόπορτα και έμειναν τα παιδιά μέσα

Ταλαιπωρία γονέων και μαθητών στο Δημοτικό Αραδίππου- Δεν ξεκλείδωσαν την καγκελόπορτα και έμειναν τα παιδιά μέσα

Ταλαιπωρία και αναστάτωση σε γονείς και μαθητές, προκάλεσε η απόφαση του Δημοτικού σχολείου Αραδίππου, να μην ξεκλειδώσει την πλάγια καγκελόπορτα, από την οποία οι γονείς παραλαμβάνουν καθημερινά τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην ιστοσελίδα μας, μεγάλος αριθμός γονέων συγκεντρώθηκε έξω από το σχολείο – οι οποίοι έφυγαν από τις δουλειές τους νωρίτερα λόγω της απεργίας-, και δεν μπορούσαν να παραλάβουν τους μαθητές.

Όπως μας ανέφεραν χαρακτηριστικά «Δεν υπήρχε ένας άνθρωπος να ανοίξει και τα παιδιά αναγκάζονταν να διασχίσουν όλο το σχολείο ώστε να μπορέσουν να βγουν. Περιμέναμε αρκετή ώρα και τα παιδιά μας ήταν μέσα εγκλωβισμένα. Άραγε, συμμετείχαν στην απεργία και μας ξέχασαν; Υπήρχαν γιαγιάδες και παππούδες στον χώρο. Δεν τους λυπήθηκαν που τους ανάγκασαν να περπατήσουν 200-300 μέτρα; Κατάντια και ρεζίλι».

Τελικά, η πόρτα - μέχρι τη στιγμή της καταγγελίας- δεν άνοιξε και οι γονείς παρέλαβαν τα παιδιά τους από άλλη είσοδο, ώστε να προλάβουν να επιστρέψουν στις δουλειές τους. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Άτυπη Σύνοδος: Αρχή με το Δείπνο Εργασίας – Στο επίκεντρο και η ανταλλαγή απόψεων με Ζελένσκι

LIVE - Άτυπη Σύνοδος: Αρχή με το Δείπνο Εργασίας – Στο επίκεντρο και η ανταλλαγή απόψεων με Ζελένσκι

Για πρώτη φορά στην Κύπρο πραγματοποιείται η Άτυπη Σύνοδος των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Οι Αρχηγοί απόψε θα συμμετέχουν σε Δείπνο Εργασίας ενώ προηγουμένως θα πραγματοποιηθεί ανταλλαγή απόψεων με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας. Ζωντανά όλες οι εξελίξεις από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE