Γι αυτόν τον 19χρονο παιχταρά θα «σφαχτούν» οι μεγάλες ομάδες της Κύπρου!

Γι αυτόν τον 19χρονο παιχταρά θα «σφαχτούν» οι μεγάλες ομάδες της Κύπρου!

Δίχως αμφιβολία είναι ένας από τα… hot ονόματα του φετινού πρωταθλήματος. Μπορεί να είναι μόλις στα 19 του χρόνια, μπορεί να μην έχει πάρει τις ευκαιρίες που ίσως να άξιζε στον Απόλλωνα, όμως σήμερα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Παναγή του Άρη, ο οποίος το καλοκαίρι ο Απόλλωνας στον οποίο ανήκε του έκλεισε την πόρτα και βρήκε στέγη στην «ελαφρά ταξιαρχία». Όσοι τον πίστεψαν τότε, σήμερα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, ενώ στον Απόλλωνα πιθανότατα χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο.

Ο μέσος του Άρη έχει αγωνιστεί σε εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και έχει κερδίσει με το σπαθί του πολλά κολακευτικά σχόλια. Ακόμη και αντίπαλες ομάδες ρωτούσαν να μάθουν για τον κοντόσωμο ποδοσφαιριστή. Ποιος είναι και από πού «ξεφύτρωσε».

Το themasports έμαθε ότι….διαβάστε εδώ τη συνέχεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Επίτροπος Ισότητας καταδικάζει σεξιστικά σχόλια βουλευτή  - «Προσβλητικό απέναντι σε χιλιάδες γυναίκες»

Η Επίτροπος Ισότητας καταδικάζει σεξιστικά σχόλια βουλευτή - «Προσβλητικό απέναντι σε χιλιάδες γυναίκες»

Σαφή έκφραση σεξισμού και έλλειψης σεβασμού χαρακτήρισε η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων τα σχόλια βουλευτή που διατυπώθηκαν δημόσια, τονίζοντας ότι ο πολιτικός λόγος δεν μπορεί να αναπαράγει στερεότυπα και προκαταλήψεις στη βάση του φύλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE