Αριστίνδην υποψήφια με τον ΔΗΣΥ η Στάλω Βωνιάτη –Κίνηση μάτ από Αννίτα Δημητρίου

Αριστίνδην υποψήφια με τον ΔΗΣΥ η Στάλω Βωνιάτη –Κίνηση μάτ από Αννίτα Δημητρίου

Η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου, υποδέχθηκε σήμερα στα γραφεία της Παράταξης την κ. Στάλω Βωνιάτη στην οποία πρότεινε να είναι Αριστίνδην υποψήφια στην Επαρχία Λάρνακας.

Στη δήλωσή της η κ. Δημητρίου τόνισε ότι στην πολιτική χρειαζόμαστε ανθρώπους που ξέρουν να δίνουν, που δεν κάθονται και περιμένουν να αλλάξει ο κόσμος αλλά τον αλλάζουν καθημερινά, σταθερά, σιωπηλά με το έργο τους.

«Η αγαπητή μου Στάλω αυτό κάνει. Εδώ και χρόνια, προσφέρει καθημερινά σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη. Με αξιοπρέπεια και συνέπεια. Εξαιρετική επαγγελματίας στον κλάδο της με βαθιά γνώση, με μεγάλη προσφορά στα κοινά, έχει κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση στην πόλη της Λάρνακας», υπογράμμισε μεταξύ άλλων η κ. Δημητρίου.

Από την πλευρά της η κ. Βωνιάτη ευχαρίστησε την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ για την εμπιστοσύνη και την πρόταση για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Παράταξης και σημείωσε πως θα συνεχίσει να εργάζεται με την ίδια συνέπεια και αφοσίωση όπως έκανε μέχρι σήμερα. «Μαζί μπορούμε να εργαστούμε συντεταγμένα για να δώσουμε φωνή σε αυτούς που χρειάζεται να ακουστούν. Να δώσουμε προοπτική και ελπίδα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE