Στη γειτονιά των αγγέλων η Άννα Χατζηλοΐζου - Ήταν μόλις 24 ετών - Δείτε φωτογραφία

Στη γειτονιά των αγγέλων η Άννα Χατζηλοΐζου - Ήταν μόλις 24 ετών - Δείτε φωτογραφία

Ανείπωτη θλίψη στην οικογένεια, στους φίλους και σε όλους όσοι την γνώρισαν και την αγάπησαν σκόρπισε ο θάνατος της 24χρονης Άννας Χατζηλοΐζου,

Όπως ανέφερε το Κοινοτικό Συμβούλιο Πεδουλά, «με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας Άννας Χατζηλοΐζουετών 24, κόρης του Γιάννου και της Έφης Χατζηλοΐζου, ιδιοκτητών του εστιατορίου/ξενοδοχείου Two Flowers στον Πεδουλά».

«Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Πεδουλά εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια της εκλιπούσης», αναφέρει καταληκτικά.

Σημειώνεται ότι λεπτομέρειες για την κηδεία θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE