Ανήλικοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 15χρονο σε πλατεία της Πάτρας

Ανήλικοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 15χρονο σε πλατεία της Πάτρας

Σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (8/9) σε πλατεία της Πάτρας, όταν μία ομάδα ανήλικων και νεαρών φέρεται να επιτέθηκε σε 15χρονο, τραυματίζοντάς τον.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το pelop.gr, πέντε ανήλικοι και νεαροί επιτέθηκαν στον έφηβο, χτυπώντας τον στο κεφάλι και στα άκρα. Ο 15χρονος τραυματίστηκε, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμων ατόμων, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη εκτεταμένη έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE