Πρώτη επαφή Ερντογάν με Πούτιν αναμένεται στο Παρίσι τη Δευτέρα

Πρώτη επαφή Ερντογάν με Πούτιν αναμένεται στο Παρίσι τη Δευτέρα

Στο Παρίσι αναμένεται να είναι η πρώτη επαφή του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στις 30 Νοεμβρίου κατά τη σύνοδο για τις κλιματολογικές συνθήκες, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Στη σύνοδο που ξεκινά στο Παρίσι τη Δευτέρα αναμένεται να συμμετάσχουν 147 κράτη.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης δεν έχει προγραμματιστεί επίσημη συνάντηση του Ταγίπ Ερντογάν με τον Βλαντιμίρ Πούτιν ωστόσο εκτιμάται ότι μπορεί να γίνει συνάντηση. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE