Θλίψη στον ΔΗΣΥ: «Έφυγε» ο πρώην βουλευτής και Έπαρχος Λευκωσίας Ανδρέας Παπαπολυβίου

Θλίψη στον ΔΗΣΥ: «Έφυγε» ο πρώην βουλευτής και Έπαρχος Λευκωσίας Ανδρέας Παπαπολυβίου

Συλλυπητήρια εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός για τον θάνατο του Ανδρέα Παπαπολυβίου.

Με θλίψη ηγεσία και στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού ενημερωθήκαμε για τον θάνατο του Ανδρέα Παπαπολυβίου.

Ο Ανδρέας Παπαπολυβίου θα μείνει στη μνήμη όλων μας για την προσφορά του στα κοινά και κυρίως για το ότι πάντοτε πορευόταν προτάσσοντας, στην επαγγελματική όπως και στην προσωπική του ζωή, το ήθος και την αφοσίωσή του για πρόοδο και προκοπή.

Τα ιδιαίτερα χαρίσματά του ξεδιπλώθηκαν τόσο μέσα από την κοινοβουλευτική του θητεία και δράση ως Βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού όσο και ως Έπαρχος Λευκωσίας. Υπήρξε δραστήριος και πάντοτε παρών στα κοινά.

Ηγεσία, Βουλευτές και στελέχη εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Αιωνία του η μνήμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE