Βουλευτικές 2026: Δεν θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές η Ξένια Κωνσταντίνου - «Δίπλα στην παράταξη»

Βουλευτικές 2026: Δεν θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές η Ξένια Κωνσταντίνου - «Δίπλα στην παράταξη»

Αποκάλυψε ότι δεν θα είναι υποψήφια στις Βουλευτικές Εκλογές η Ξένια Κωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ τοποθετήθηκε με αφορμή τις ερωτήσεις που δέχεται αν θα είναι υποψήφια βουλεύτρια στις επερχόμενες εκλογές.

Όπως σημειώνει, θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή δίπλα στην παράταξη, αλλά όχι με την ιδιότητα της υποψήφιας.

Δείτε αυτόυσια την ανάρτηση: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα»  - Ολοταχώς για παναπεργία

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα» - Ολοταχώς για παναπεργία

Κανονικά θα διεξαχθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχουν εξαγγελθεί για την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE