Σεισμός τα ξημερώματα της Κυριακής: Πόσα ρίχτερ ήταν τελικά και πού βρισκόταν το επίκεντρο

Σεισμός τα ξημερώματα της Κυριακής: Πόσα ρίχτερ ήταν τελικά και πού βρισκόταν το επίκεντρο

Το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι την Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2025, και τοπική ώρα 01:02, καταγράφηκε από το σεισμολογικό δίκτυο του Τμήματος σεισμός μεγέθους M=3.7 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο 25 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης της Λεμεσού και εστιακό βάθος 40 χιλιόμετρα. Ο σεισμός έγινε ελαφρά αισθητός στην Επαρχία Λεμεσού και αντιληπτός στην Επαρχία Λάρνακας.

Το κοινό μπορεί να βρει περισσότερες πληροφορίες εδώ.

H σχετική πληροφόρηση (σεισμικοί παράμετροι, διαδραστικοί χάρτες κ.τ.λ.) δημοσιεύεται στις ιστοσελίδες του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης www.gsd-seismology.org.cy και http://www.moa.gov.cy/gsd και στον λογαριασμό του Τμήματος στην πλατφόρμα Χ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.