Νοικίασε αυτοκίνητο και... ξέχασε να το επιστρέψει - Στο κελί 59χρονος

Νοικίασε αυτοκίνητο και... ξέχασε να το επιστρέψει - Στο κελί 59χρονος

Στη σύλληψη 59χρονου, σχετικά με υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου στην Πάφο, προχώρησαν οι Αρχές. 

Η κλοπή καταγγέλθηκε στις 04 Σεπτεμβρίου, από εταιρεία ενοικιάσεως οχημάτων. Ο 59χρονος είχε ενοικιάσει το όχημα και παρέλειψε να το επιστρέψει στις 24 Αυγούστου, σύμφωνα με το συμβόλαιο ενοικίασης.

Το όχημα εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, γύρω στις 8.00 το βράδυ χθες Κυριακή σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης οχημάτων στην Κάτω Πάφο, μετά από σχετική πληροφορία. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε και ο 59χρονος, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμό Κουκλιών διερευνά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE