Από την Ουκρανία βρέθηκε στην Λάρνακα: Τσάκωσαν καταζητούμενο στο αεροδρόμιο

Από την Ουκρανία βρέθηκε στην Λάρνακα: Τσάκωσαν καταζητούμενο στο αεροδρόμιο

Συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο Λάρνακας, 36χρονος, τα στοιχεία του οποίου εντοπίζονται σε Ερυθρά Αγγελία και καταζητείται από τις Αρχές της Ουκρανίας.

Ο 36χρονος φέρεται να σχετίζεται με υπόθεση απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και συνομωσίας, που διερευνούν οι Ουκρανικές Αρχές.

Γύρω στις 6.30μ.μ. χθες ο 36χρονος παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, για να αναχωρήσει από την Κύπρο. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία του εντοπίζονται σε Ερυθρά Αγγελία και συνελήφθη δυνάμει προσωρινού εντάλματος σύλληψης. Ακολούθως τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς έναρξης της διαδικασίας έκδοσής του στην Ουκρανία.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

Η Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς περιορίστηκε σε πρόσωπα (φυσικά ή νομικά) στα οποία καταλογίζονται ενδεχόμενες πράξεις διαφθοράς, και πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να συνδέονται με άλλα αδικήματα που δεν συνδέονται με πράξεις διαφθοράς και δυνάμει του Άρθρου 9 (3), του Νόμου.

BEST OF TOTHEMAONLINE