Ο Τζο Μπάιντεν διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος - Υποβλήθηκε σε χειρουργείο

Ο Τζο Μπάιντεν διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος - Υποβλήθηκε σε χειρουργείο

Με καρκίνο του δέρματος διαγνώστηκε ο Τζο Μπάιντεν όπως αποκάλυψε εκπρόσωπός του την Πέμπτη (5/9), λίγους μήνες αφότου ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη.

Όπως έκανε γνωστό η εκπρόσωπός του, ο Μπάιντεν υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση Mohs, μία τεχνική που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση καρκινικών όγκων του δέρματος.

Ο εκπρόσωπός του, δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πότε πραγματοποιήθηκε η επέμβαση, αλλά η είδηση έγινε γνωστή όταν ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο έδειξε τον πρώην πρόεδρο με μια ουλή στο μέτωπο, όπως μετέδωσε το CNNi.

Υπενθυμίζεται ότι, το 2023 ο Μπάιντεν αφαίρεσε έναν όγκο από το στήθος του, που αργότερα διαγνώστηκε ως βασικοκυτταρικό καρκίνωμα. Το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος καρκίνου του δέρματος. Αναπτύσσεται αργά και συνήθως είναι ιάσιμο.

Τον Μάιο, ο Μπάιντεν διαγνώστηκε με μια «επιθετική μορφή» καρκίνου του προστάτη που είχε μετασταθεί στα οστά του. Ο Μπάιντεν μιλώντας στο CNNi είχε κάνει γνωστό πως ξεκίνησε αγωγή για τη θεραπεία του.

«Προσδοκούμε ότι θα καταφέρουμε να το νικήσουμε» είχε δηλώσει ο Μπάιντεν. «Δεν έχει προσβάλλει κανένα όργανο, τα οστά μου είναι δυνατά, δεν έχει διεισδύσει. Οπότε, αισθάνομαι καλά».

ΠΗΓΗ: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE