Ορόκλινη: Εμφανίστηκαν πετρελαιοκηλίδες στο παραλιακό μέτωπο - Δείτε φωτογραφίες

Ορόκλινη: Εμφανίστηκαν πετρελαιοκηλίδες στο παραλιακό μέτωπο - Δείτε φωτογραφίες

Πετρελαιοκηλίδες εμφανίστηκαν το πρωί της Παρασκευής (5/09) στο παραλιακό μέτωπο της Ορόκλινης, παρά το ξενοδοχείο Lebay, προκαλώντας κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Ορόκλινης Νεόφυτο Φακοντή, ξεκίνησαν οι διαδικασίες ώστε να αποκαλυφθεί η πηγή προέλευσης των πετρελαιοκηλίδων, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησαν συντονισμένες προσπάθειες για καθαρισμό της αμμουδιάς και του νερού της θάλασσας.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE