Συναγερμός για επικίνδυνα προϊόντα στην αγορά – Προειδοποιεί το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας

Συναγερμός για επικίνδυνα προϊόντα στην αγορά – Προειδοποιεί το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας

Επικίνδυνα προϊόντα που δεν πληρούν τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας και υγείας εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με προειδοποίηση του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Η ενημέρωση βασίζεται σε στοιχεία που καταχωρίστηκαν στο Σύστημα Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX), το οποίο καταγράφει επικίνδυνα προϊόντα που ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των καταναλωτών.

Το Τμήμα καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και, σε περίπτωση που εντοπίσει τα συγκεκριμένα προϊόντα στην κυπριακή αγορά, να ενημερώσει άμεσα τους αρμόδιους λειτουργούς τηλεφωνώντας στους αριθμούς: 22405663, 22405610, 22405607 ή 22879033.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα επικίνδυνα προϊόντα έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του RAPEX.

Δείτε τη λίστα εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE