Αλλαγή σχεδίου στις οδικές εργασίες του Δήμου Λευκωσίας – Σε αυτό τον δρόμο θα γίνει νέα ασφαλτόστρωση

Αλλαγή σχεδίου στις οδικές εργασίες του Δήμου Λευκωσίας – Σε αυτό τον δρόμο θα γίνει νέα ασφαλτόστρωση

Την ακύρωση των προγραμματισμένων εργασιών ασφαλτόστρωσης στις οδούς Ηρώων, Μιχαήλ Καραολή, Γρεβενών, Κορυτσάς και Κυριάκου Μάτση στην Ομορφίτα, οι οποίες επρόκειτο να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 8 έως και την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2025, ανακοίνωσε ο Δήμος Λευκωσίας.

Αντί τούτων, θα διεξαχθούν εργασίες αφαίρεσης και τοποθέτησης νέου ασφαλτικού οδοστρώματος στην οδό Αγίου Ιλαρίωνος, τη Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου, από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών και της απαιτούμενης σήμανσης, ο δρόμος θα αποδοθεί ξανά στην κυκλοφορία. Ο Δήμος καλεί τους οδηγούς να ακολουθούν τις σημάνσεις και τις καθορισμένες παρακάμψεις για την ασφάλεια και διευκόλυνσή τους.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στοχεύουν στην εξυπηρέτηση των κατοίκων, εργαζομένων και διερχομένων. Ο Δήμος εκφράζει την κατανόησή του για την ταλαιπωρία που ενδέχεται να προκληθεί και ζητά τη συνεργασία του κοινού ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν το ταχύτερο και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προς όφελος της περιοχής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα βήματα του Κυπριακού, Νίκος Χριστοδουλίδης και Τουφάν Έρχιουρμαν συναντώνται στις 16:00, στην οικία των καλών υπηρεσιών του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στη νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE