Εκτροχιάστηκε το ιστορικό τελεφερίκ Γκλόρια στη Λισαβόνα, αναφορές για νεκρούς - Δείτε βίντεο

Εκτροχιάστηκε το ιστορικό τελεφερίκ Γκλόρια στη Λισαβόνα, αναφορές για νεκρούς - Δείτε βίντεο

Το εμβληματικό τελεφερίκ Γκλόρια της Λισαβόνας, που είναι πολύ δημοφιλές στους τουρίστες, εκτροχιάστηκε και συνετρίβη, με αποτέλεσμα να τρία άτομα να χάσουν τη ζωή τους και 20 να τραυματιστούν, μετέδωσε το CNN Portugal.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε το ατύχημα, αλλά δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες. Το τελεφερίκ συνδέει τις περιοχές Restauradores και Príncipe Real στη Λισαβόνα.

Η διευθύντρια της Πολιτικής Προστασίας, Μαργκαρίτα Κάστρο Μάρτινς, δήλωσε ότι δύο από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Υπάρχουν επίσης πέντε ελαφρά τραυματίες και αρκετοί άνθρωποι που έχουν εγκλωβιστεί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Πολιτικής Προστασίας, 56 άτομα βρίσκονται στο σημείο, υποστηριζόμενα από 19 οχήματα.

 

Το τελεφερίκ, με χωρητικότητα έως 42 άτομα, είναι ένα από τα σύμβολα της Λισαβόνας και προσελκύει πολλούς τουρίστες που επισκέπτονται την πόλη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE