ΠτΔ: Αλλαγή-σταθμός στα σχολεία - Χρηματοοικονομική Εκπαίδευση από το Δημοτικό

ΠτΔ: Αλλαγή-σταθμός στα σχολεία - Χρηματοοικονομική Εκπαίδευση από το Δημοτικό

Η Χρηματοοικονομική Εκπαίδευση ενισχύεται σημαντικά στο κυπριακό εκπαιδευτικό σύστημα, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Για πρώτη φορά, από τη σχολική χρονιά 2025, θα ενταχθούν θέματα Χρηματοοικονομικής Εκπαίδευσης στη Στ’ Δημοτικού, ενώ παράλληλα το Πρόγραμμα Χρηματοοικονομικής Παιδείας και Αλφαβητισμού θα επεκταθεί σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου.

Αυτούσια η ανάρτηση:

Απο τη σχολική χρονιά 2025 εισάγονται για πρώτη φορά θέματα Χρηματοοικονομικής Εκπαίδευσης στη Στ’ Δημοτικού και επεκτείνεται το Πρόγραμμα Χρηματοοικονομικής Παιδείας και Αλφαβητισμού σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου. Στόχος η ενδυνάμωση των νέων με χρηματοοικονομικές δεξιότητες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE