ΠτΔ: Αλλαγή-σταθμός στα σχολεία - Χρηματοοικονομική Εκπαίδευση από το Δημοτικό

ΠτΔ: Αλλαγή-σταθμός στα σχολεία - Χρηματοοικονομική Εκπαίδευση από το Δημοτικό

Η Χρηματοοικονομική Εκπαίδευση ενισχύεται σημαντικά στο κυπριακό εκπαιδευτικό σύστημα, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Για πρώτη φορά, από τη σχολική χρονιά 2025, θα ενταχθούν θέματα Χρηματοοικονομικής Εκπαίδευσης στη Στ’ Δημοτικού, ενώ παράλληλα το Πρόγραμμα Χρηματοοικονομικής Παιδείας και Αλφαβητισμού θα επεκταθεί σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου.

Αυτούσια η ανάρτηση:

Απο τη σχολική χρονιά 2025 εισάγονται για πρώτη φορά θέματα Χρηματοοικονομικής Εκπαίδευσης στη Στ’ Δημοτικού και επεκτείνεται το Πρόγραμμα Χρηματοοικονομικής Παιδείας και Αλφαβητισμού σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου. Στόχος η ενδυνάμωση των νέων με χρηματοοικονομικές δεξιότητες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE