Εισβολή στο στούντιο του «Για Σένα» - Φώναζαν να ξαναγίνει ο τελικός του Star Κύπρος! «Ο Θεός που τους έσμιξε»

Εισβολή στο στούντιο του «Για Σένα» - Φώναζαν να ξαναγίνει ο τελικός του Star Κύπρος! «Ο Θεός που τους έσμιξε»

Μπήκαν δεμένες στο στούντιο οι διαγωνιζόμενες, όχι του αυθεντικού «Σταρ Κύπρος 2015», αλλά του ανάλογου διαγωνισμού που προβάλλεται κάθε εβδομάδα μέσα από την επιτυχημένη σατυρική εκπομπή του Mega, «Fakate tous», όπου οι ηθοποιοί μεταμφιέζονται σε φιναλίστ των καλλιστείων.

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor

Όσο πάνε γίνονται καλύτεροι, γι αυτό εξάλλου έχουν καβαντζώσει την πρώτη θέση, στον πίνακα της τηλεθέασης.Οι FAKATETOUS εισέβαλαν στο στούντιο του «Για Σένα» και διαμαρτυρήθηκαν για τα καλλιστεία!

Πήγαν όλες μαζί δεμένες, σε πραγματικά έξαλλη κατάσταση! Σάστισε η παρουσιάστρια της εκπομπής Χριστιάνα Αριστοτέλους που νόμιζε ότι κάποιοι στο στούντιο τσακώθηκαν! Τέλος δήλωσε: «Ο Θεός που τους έσμιξε...» 

Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE