Αναστασιάδης: Δεν εγκαταλείπω την ελπίδα ευόδωσης των προσπαθειών στις συνομιλίες

Αναστασιάδης: Δεν εγκαταλείπω την ελπίδα ευόδωσης των προσπαθειών στις συνομιλίες

Δεν εγκαταλείπω την ελπίδα για την προοπτική ευόδωσης των προσπαθειών που καταβάλλονται στις συνομιλίες για το Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιστρέφοντας στο Προεδρικό Μέγαρο ύστερα από την τελευταία συνάντηση που είχε με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στο πλαίσιο του κύκλου έξι συναντήσεων για το μήνα Νοέμβριο.

“Δεν εγκαταλείπω την ελπίδα για την προοπτική ευόδωσης των προσπαθειών που καταβάλλουμε αρκεί να υπάρχει και από τις δύο πλευρές η ίδια καλή διάθεση”, είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Πρόσθεσε ότι “να πω ότι μέχρι στιγμής σε πολλά θέματα υπάρχει σύμπτωση ή υπάρχει τουλάχιστον η διάθεση για σύμπτωση υπάρχουν όμως και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Θέλω να ελπίζω ότι θα τις ξεπεράσουμε μέσα από την αλληλοκατανόηση των ανησυχιών της κάθε μιας των δύο κοινοτήτων”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE