Κατέρρευσε τμήμα της σκηνής πριν από συναυλία της Άννας Βίσση - Δείτε φωτογραφίες

Κατέρρευσε τμήμα της σκηνής πριν από συναυλία της Άννας Βίσση - Δείτε φωτογραφίες

Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν εδώ και λίγη ώρα στα Ιωάννινα είχαν ως αποτέλεσμα να καταρρεύσει τμήμα της σκηνής που έχει στηθεί στην πλατεία Μαβίλη για την αποψινή συναυλία με Αννα Βίσση, Αντώνη Ρέμο και Μέλισσες.

Από το συμβάν ευτυχώς δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες. 

Παρά το γεγονός ότι η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει για αλλαγή του καιρού, η σκηνή για τη συναυλία είχε στηθεί από εχθές, με αποτέλεσμα τις σοβαρές υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στον εξοπλισμό ενώ ήταν ευτύχημα που δεν τραυματίστηκε κάποιος.

Τα ασθενοφόρα δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιηθούν, ενώ οι αστυνομικοί μερίμνησαν για την ασφαλή απομάκρυνση του κόσμου που είχε ήδη αρχίσει να συγκεντρώνεται στην παραλίμνιο. Μετά το συμβάν, οι τεχνικοί ξεκίνησαν την αποξήλωση όλων των κατασκευών που είχαν τοποθετηθεί για τον ήχο και τον φωτισμό.

Πηγή εικόνας: EPIRUSTV

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE