Ένταση στην κατεχόμενη Αμμόχωστο: Συνελήφθησαν τρεις νεαροί Ελληνοκύπριοι - Μεθυσμένος ο ένας - Φωτογραφία

Ένταση στην κατεχόμενη Αμμόχωστο: Συνελήφθησαν τρεις νεαροί Ελληνοκύπριοι - Μεθυσμένος ο ένας - Φωτογραφία

Τρεις νεαροί Ελληνοκύπριοι συνελήφθησαν από τη λεγόμενη «αστυνομία» στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Τ/Κ τύπο, οι τρεις ε/κ βρίσκονταν στην περιοχή όταν, λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ, άρχισαν να φωνάζουν και να προκαλούν αναστάτωση. Κάτοικοι ειδοποίησαν τη λεγόμενη «αστυνομία», η οποία έσπευσε στο σημείο.

Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ένας εκ των τριών βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και μάλιστα αποπειράθηκε να οδηγήσει το όχημά του. Τότε οι υπόλοιποι δύο αντέδρασαν έντονα, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο την ένταση.

Η κατάληξη ήταν να μεταφερθούν και οι τρεις υπό κράτηση. Ο τουρκοκυπριακός Τύπος αναφέρει ότι για το περιστατικό κινητοποιήθηκαν 15 με 20 μέλη της λεγόμενης «αστυνομίας» και τέσσερα «περιπολικά».

Φωτογραφία: mhahaber

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE