Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - Έκλεισε η μια λωρίδα

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού  - Έκλεισε η μια λωρίδα

Κλειστή προσωρινά είναι η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού, στο ύψος της Παρεκκλησιάς, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, αφού γύρω στις 8.30 το βράδυ της Παρασκευής, αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στη λωρίδα, μετά από πρόσκρουση του στο διαχωριστικό ασφαλείας του δρόμου.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, που διοχετεύεται μέσω της αριστερής λωρίδας του δρόμου. Την ίδια ώρα τα μέλη της Αστυνομίας προβαίνουν σε ενέργειες για μετακίνηση του οχήματος εκτός του δρόμου.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, που καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Κατά το τροχαίο ατύχημα δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.