Nαυαγοσώστης έσωσε 4χρονο αγόρι από πνιγμό σε παραλία της Χαλκιδικής – Συνελήφθη ο πατέρας του

Nαυαγοσώστης έσωσε 4χρονο αγόρι από πνιγμό σε παραλία της Χαλκιδικής – Συνελήφθη ο πατέρας του

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην παραλία Καλλιθέα στη Χαλκιδική, όταν ένα 4χρονο αγοράκι από τη Σερβία κινδύνεψε να πνιγεί.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, στον 4χρονο αφού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ναυαγοσώστη της παραλίας, διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο στη Χαλκιδική για νοσηλεία.

Ο πατέρας του μικρού αγοριού συνελήφθη από άνδρες του Β’ Λιμενικού Τμήματος Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, το οποίο διενεργεί την προανάκριση.

Αντιμετωπίζει την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο κατά παράβαση του άρθρου 306 του Ποινικού Κώδικα.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE