Βίντεο - Άγρια συμπλοκή στη Γερουσία του Μεξικού: Ήρθαν στα χέρια με αφορμή την εμπλοκή των ΗΠΑ κατά των καρτέλ

Βίντεο - Άγρια συμπλοκή στη Γερουσία του Μεξικού: Ήρθαν στα χέρια με αφορμή την εμπλοκή των ΗΠΑ κατά των καρτέλ

Μέλη της Γερουσίας του Μεξικού πιάστηκαν στα χέρια την Τετάρτη, έπειτα από αντεγκλήσεις για τις φερόμενες εκκλήσεις της δεξιάς αντιπολίτευσης να υπάρξει στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ εναντίον καρτέλ των ναρκωτικών.

Στη συμπλοκή συμμετείχαν κυρίως ο πρόεδρος της Γερουσίας Χεράρδο Φερνάντες Νορόνια κι ο δεξιός γερουσιαστής Αλεχάντρο «Αλίτο» Μορένο. Το επεισόδιο ακολούθησε ημέρες ανταλλαγών φραστικών πυρών ανάμεσα στις δυο πλευρές, με αφορμή κατηγορίες της Ουάσιγκτον σε βάρος του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο: σύμφωνα με την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, είναι «επικεφαλής» καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών.

Ο Μορένο όχι μόνο ενστερνίζεται την κατηγορία αυτή, αλλά κατήγγειλε στη γενική εισαγγελία του Μεξικού τον Μαδούρο για σχέσεις με μεξικανικά καρτέλ και συνέδεσε τις φερόμενες παράνομες δραστηριότητές του με στελέχη του κυβερνώντος κόμματος MORENA (Κίνημα για την Εθνική Αναγέννηση, εθνικιστική αριστερά). Ο Νορόνια απέρριψε τις κατηγορίες του.

Καθώς έφθανε στο τέλος η χθεσινή συνεδρίαση, ο Μορένο ανέβηκε στο βήμα και πλησίασε έξαλλος τον Νορόνια όταν ο τελευταίος του θύμισε πως δεν του είχε δώσει τον λόγο. Τον άρπαξε από το χέρι, ο πρόεδρος απαίτησε να μην τον αγγίζει, κατόπιν ο γερουσιαστής τον έσπρωξε επανειλημμένα και τον χτύπησε στον σβέρκο, προτού ρίξει στο δάπεδο φωτογράφο που προσπάθησε να τους χωρίσει.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE