Δείτε φωτογραφίες: Άμορφη μάζα σιδερικών το μοιραίο όχημα του 80χρονου Αναστάσιου
Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη σκηνή του μοιραίου τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/08) στον αυτοκινητόδρομο Καλό Χωριό προς αεροδρόμιο Λάρνακας.
Στη συμπλοκή συμμετείχαν κυρίως ο πρόεδρος της Γερουσίας Χεράρδο Φερνάντες Νορόνια κι ο δεξιός γερουσιαστής Αλεχάντρο «Αλίτο» Μορένο. Το επεισόδιο ακολούθησε ημέρες ανταλλαγών φραστικών πυρών ανάμεσα στις δυο πλευρές, με αφορμή κατηγορίες της Ουάσιγκτον σε βάρος του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο: σύμφωνα με την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, είναι «επικεφαλής» καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών.
Ο Μορένο όχι μόνο ενστερνίζεται την κατηγορία αυτή, αλλά κατήγγειλε στη γενική εισαγγελία του Μεξικού τον Μαδούρο για σχέσεις με μεξικανικά καρτέλ και συνέδεσε τις φερόμενες παράνομες δραστηριότητές του με στελέχη του κυβερνώντος κόμματος MORENA (Κίνημα για την Εθνική Αναγέννηση, εθνικιστική αριστερά). Ο Νορόνια απέρριψε τις κατηγορίες του.
Καθώς έφθανε στο τέλος η χθεσινή συνεδρίαση, ο Μορένο ανέβηκε στο βήμα και πλησίασε έξαλλος τον Νορόνια όταν ο τελευταίος του θύμισε πως δεν του είχε δώσει τον λόγο. Τον άρπαξε από το χέρι, ο πρόεδρος απαίτησε να μην τον αγγίζει, κατόπιν ο γερουσιαστής τον έσπρωξε επανειλημμένα και τον χτύπησε στον σβέρκο, προτού ρίξει στο δάπεδο φωτογράφο που προσπάθησε να τους χωρίσει.
Δείτε βίντεο:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις