Εκσκαφέας προκάλεσε τοπικό black out: Σε ποια σπίτια και περιοχές αποκαταστάθηκε το ρεύμα

Εκσκαφέας προκάλεσε τοπικό black out: Σε ποια σπίτια και περιοχές αποκαταστάθηκε το ρεύμα

Αποκαταστάθηκε σε μεγάλο μέρος η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχή της Λευκωσίας, παρά το Τσέρι, η οποία είχε διακοπεί νωρίς το πρωί όταν αποκόπηκε υπόγειο καλώδιο της Αρχής λόγω εργασιών στο οδικό δίκτυο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, η παροχή ρεύματος αποκαταστάθηκε σε όλα τα σπίτια, πλην ελάχιστων, τα οποία βρίσκονται ακριβώς στο σημείο της βλάβης και είναι αδύνατον να προχωρήσει η ηλεκτροδότησή τους.

Πρόσθεσε ότι συνεργεία της ΑΗΚ εντόπισαν την βλάβη στο υπόγειο καλώδιο, η οποία τελικά οφειλόταν σε εργασίες διαπλάτυνσης του δρόμου.

Ωστόσο, όπως διευκρίνισε η κ. Παπαδοπούλου, δεν έχει εντοπιστεί τι ακριβώς επέφερε την βλάβη και συνεργεία της ΑΗΚ βρίσκονται ακόμη στο σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE