«Δεν είχε ούτε ψυγείο» – Εθελοντές έγιναν μια γροθιά και βοήθησαν καρκινοπαθή μητέρα στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφίες

«Δεν είχε ούτε ψυγείο» – Εθελοντές έγιναν μια γροθιά και βοήθησαν καρκινοπαθή μητέρα στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφίες

Με συγκινητική ανταπόκριση, το εθελοντικό σωματείο "Σταγόνα Αγάπης" κινητοποιήθηκε άμεσα για να στηρίξει μητέρα καρκινοπαθή στη Λεμεσό, μετά από σχετική ενημέρωση που έλαβε από εθελόντρια του οργανισμού.

Η οικογένεια, η οποία δεν διέθετε ούτε τα απολύτως απαραίτητα, όπως ψυγείο, είδε σε λιγότερο από δύο ώρες να καλύπτονται οι πρώτες ανάγκες της. Εθελοντές του σωματείου μετέφεραν και παρέδωσαν ψυγείο, ενώ παράλληλα πρόσφεραν κουπόνια για αγορές και προμήθειες ειδών ψυγείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της "Σταγόνα Αγάπης", θα συνεχιστεί η στήριξη με πακέτα ξηρής τροφής, είδη σχολικής ένδυσης, προϊόντα υγιεινής και καθαριστικά σπιτιού. Την ίδια στιγμή, έχει ήδη ξεκινήσει επικοινωνία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε να διασφαλιστεί η κάλυψη όλων των υπόλοιπων αναγκών της οικογένειας.

Δείτε την ανάρτηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE