Ξέσπασε πυρκαγιά σε υποστατικό στην Λάρνακα - Κατέρρευσε από την θερμότητα - Κάηκαν δεκάδες μπάλες σανού

Ξέσπασε πυρκαγιά σε υποστατικό στην Λάρνακα - Κατέρρευσε από την θερμότητα - Κάηκαν δεκάδες μπάλες σανού

Συνολικά 70 πάλες σανού κάηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης σε υποστατικό στην Αραδίππου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 2.45 χθες το απόγευμα, σε πάλες σανού, που βρίσκονταν σε υπόστεγο στην περιοχή Αραδίππου, ιδιοκτησίας δύο ανδρών ηλικίας 58 και 49 ετών.

Την πυρκαγιά, «από την οποία κάηκαν 70 πάλες σανού, κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή».

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η πυρκαγιά διερευνώνται, από τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η κλήση λήφθηκε στις 14:44. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε μεταλλικό υποστατικό στην κτηνοτροφική περιοχή Αραδίππου, το οποίο περιείχε μεγάλο αριθμό από κυλινδρικές μπάλες σανού.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το περιεχόμενο του υποστατικού κάηκε και το υποστατικό κατέρρευσε. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect