Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στην Πάφο – Επιβάτης επιτέθηκε σε αεροσυνοδό

Αναγκαστική προσγείωση  αεροπλάνου στην Πάφο – Επιβάτης επιτέθηκε σε αεροσυνοδό

Μια πτήση ισραηλινής αεροπορικής εταιρείας, που εκτελούσε το δρομολόγιο Παρίσι – Τελ Αβίβ, αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στην Κύπρο την Τετάρτη, έπειτα από επίθεση επιβάτη σε αεροσυνοδό κατά την απογείωση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Israel National News, το περιστατικό συνέβη όταν ο επιβάτης προσπάθησε να εισέλθει στο μπάνιο κατά την απογείωση, παραβιάζοντας τους κανόνες ασφαλείας. Όταν του ζητήθηκε να επιστρέψει στη θέση του, επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά σε μία από τις αεροσυνοδούς.

Ακολουθώντας τις διαδικασίες ασφαλείας, ο πιλότος αποφάσισε να εκτρέψει την πτήση και το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Πάφου, όπου ο επιβάτης αποβιβάστηκε και συνελήφθη από τις τοπικές αρχές.

Η αεροπορική εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη από τους επιβάτες για την αναστάτωση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν θα κάνει καμία υποχώρηση σε θέματα ασφάλειας ή σε περιπτώσεις βίας κατά του προσωπικού της εταιρείας.

Η πτήση τελικά συνεχίστηκε προς το Τελ Αβίβ χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE