Συναγερμός στη Μινεσότα: Πυροβολισμοί σε εκκλησία - Αναφορές για πολλά θύματα

Συναγερμός στη Μινεσότα: Πυροβολισμοί σε εκκλησία - Αναφορές για πολλά θύματα

Τουλάχιστον 10 άτομα έχουν χτυπηθεί από σφαίρες -και κάποια από αυτά έχουν χάσει τη ζωή τους- έπειτα από πυροβολισμούς σε εκκλησία στη Μινεάπολις της Μινεσότας.

Η τοπική αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα τις πρώτες πληροφορίες.

Στην εκκλησία Annunciation Church έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και διασώστες.

Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα περίπου στις 08:30 της Τετάρτης (τοπική ώρα, 16:30 στην Ελλάδα) όταν κλήθηκαν αστυνομικοί για πυροβολισμούς στην εκκλησία. Εκεί βρίσκεται και ένα καθολικό σχολείο.

Ο κυβερνήτης της Μινεσότας, Τιμ Γουόλτς, σε ανάρτησή του αναφέρει ότι το περιστατικό συνέβη στο σχολείο.

Δεν είναι σαφές αν η επίθεση είχε ως στόχο την καθημερινή λειτουργία στην εκκλησία ή το σχολείο.

Επιπλέον, δεν είναι σαφές αν ο ένοπλος έχει συλληφθεί ή όχι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE