Άγριο φονικό στην καρδιά της Λεμεσού! Ο δράστης μαχαίρωσε και σκότωσε τρία πρόσωπα!

Άγριο φονικό στην καρδιά της Λεμεσού! Ο δράστης μαχαίρωσε και σκότωσε τρία πρόσωπα!

Μαύρη μέρα για τη Λεμεσό η σημερινή (Τρίτη 24/11) καθώς ένα άγριο φονικό που έλαβε χώρα στην πιο πολυσύχναστη οδό της πόλης πάγωσε την τοπική κοινωνία αλλά και όλη την Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: ΕΚΤΑΚΤΟ: Μαχαιρώματα και άγρια συμπλοκές στη Λεμεσό! Μάλλον υπάρχουν νεκροί

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline άγνωστο πρόσωπο μετά από λογομαχία φαίνεται να τραυμάτισε θανάσιμα τρεις Κύπριους, τα στοιχεία των οποίων αν και γνωρίζουμε, δεν θα δημοσιοποιήσουμε μέχρι στιγμής.

Πηγές αναφέρουν στην ιστοσελίδα μας ότι ο έντονος καυγάς που εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 20:00 στην οδό Βραγαδίνου (πάροδος της Ανεξαρτησίας) όπλισε το χέρι άγνωστου προσώπου που κάρφωσε το μαχαίρι και σκότωσε τρια γνωστά του άτομα. 

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ ισχυρές δυνάμεις έχουν αποκλείσει τη σκηνή καθώς και τους γύρω δρόμους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE