Έτρεχε η Πυροσβεστική - «Τυλίχθηκε» στις φλόγες οικία στη Λεμεσό

Έτρεχε η Πυροσβεστική - «Τυλίχθηκε» στις φλόγες οικία στη Λεμεσό

Στις φλόγες τυλίχθηκε οικία στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 5 το απόγευμα χθες (26/08), λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε εγκαταλειμμένη οικία στον Άγιο Θεράποντα στην επαρχία Λεμεσού.

Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία ανταποκρίθηκαν με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και κατέσβησαν τη φωτιά.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

H ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Στις 16:58 ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου ανταποκρίθηκε σε κλήση για πυρκαγιά σε ακατοίκητη οικία στην κοινότητα Άγιος Θεράπων. Κατά την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, δεν υπήρχαν άτομα εντός της οικίας.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, η οικία, καθώς και το περιεχόμενό της, υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Θα ακολουθήσει διερεύνηση για τα αίτια της πυρκαγιάς, σε συνεργασία με τις Αρμόδιες Αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE