Το κράτος που τους κούρεψε τους ζητά και τα ρέστα

Το κράτος που τους κούρεψε τους ζητά και τα ρέστα

Δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί η επιστροφή μικρού ποσοστού αποζημίωσης από το Ταμείο Αλληλεγγύης σε κουρεμένους και κατόχους αξιογράφων και ξεκίνησαν σωρηδόν, Δημοκρατία, Κεντρική Τράπεζα και Τράπεζες, να στέλνουν επιστολές στους κουρεμένους και κατόχους αξιογράφων απαιτώντας την καταβολή δικηγορικών εξόδων.

Μάλιστα, συγκεκριμένη τράπεζα έχει δημιουργήσει ειδικό τηλεφωνικό κέντρο με αμέτρητα τηλεφωνήματα στους κατόχους και κουρεμένους ζητώντας την άμεση πληρωμή τους και απειλώντας με δικαστικές διαδικασίες σε περίπτωση που δεν το πράξουν.

Την ώρα που οι κουρεμένοι και οι κάτοχοι αξιογράφων περιμένουν έστω μια ελάχιστη ανακούφιση από το Ταμείο Αλληλεγγύης, βρίσκονται αντιμέτωποι μεαπειλές από τους υπαίτιους μιας εκ των μεγαλύτερων τραγωδιών της χώρας. Έτσι, η προσδοκία δικαίωσης μετατρέπεται ξανά σε φαύλο κύκλο ταλαιπωρίας, αποκαλύπτοντας πως το κεφάλαιο του κουρέματος, δέκα και πλέον χρόνια μετά, όχι μόνο δεν έχει κλείσει, αλλά συνεχίζει να αιμορραγεί την κοινωνία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE