Τέσσερις σκύλοι στη Λευκωσία επιτέθηκαν σε γυναίκα και την δάγκωσαν – Στο νοσοκομείο η 64χρονη

Τέσσερις σκύλοι στη Λευκωσία επιτέθηκαν σε γυναίκα και την δάγκωσαν – Στο νοσοκομείο η 64χρονη

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γυναίκα ηλικίας 64 χρονών, ενώ χθες το απόγευμα βρισκόταν στον χώρο εργασίας της, σε υποστατικό στην επαρχία Λευκωσίας, δέχθηκε επίθεση από τέσσερις σκύλους, που διατηρεί στο υποστατικό ο ιδιοκτήτης του.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 4.30 το απόγευμα της Δευτέρας, αφού η 64χρονη διεκπεραίωσε την εργασία της στο υποστατικό, άνοιξε το κλουβί των τεσσάρων σκύλων, όπως γίνεται καθημερινά, ώστε τα σκυλιά να μετακινηθούν και να εισέλθουν στον περιφραγμένο χώρο του υποστατικού, όπου και παραμένουν κάθε βράδυ, για σκοπούς φύλαξης.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η 64χρονη γυναίκα δέχθηκε επίθεση από τους τέσσερις σκύλους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχε περίθαλψης και κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας της να είναι εκτός κίνδυνου, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κλήρου διερευνά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE