Ληστεία σε περίπτερο: Φόρεσαν χειροπέδες σε τρεις νεαρούς - Ο ένας ανήλικος

Ληστεία σε περίπτερο: Φόρεσαν χειροπέδες σε τρεις νεαρούς - Ο ένας ανήλικος

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα φόρεσε η Αστυνομία για την ληστεία σε περίπτερο στην Επαρχία Λευκωσίας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ληστείας, η οποία διαπράχθηκε στις 6 Αυγούστου 2025 σε περίπτερο στην περιοχή Κλήρου, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών προσώπων.

Πρόκειται για νεαρά άτομα ηλικίας 19, 18 και 15 ετών, τα οποία συνελήφθησαν χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας.

Νεότερη ενημέρωση: Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE