Σοκ στο Πέρα Χωρίο Νήσου: 44χρονος τραυματίστηκε από πυροβολισμό κυνηγού

Σοκ στο Πέρα Χωρίο Νήσου: 44χρονος τραυματίστηκε από πυροβολισμό κυνηγού

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Πέρα Χωρίο Νήσου, όταν 44χρονος που εργαζόταν στην περιοχή τραυματίστηκε στο πόδι από σκάγια κυνηγετικού όπλου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, ο πυροβολισμός ρίφθηκε από απόσταση περίπου 30 μέτρων.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχε περίθαλψης, ενώ ο κυνηγός που εμπλέκεται στο περιστατικό παρουσιάστηκε οικειοθελώς στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό. Από τις πρώτες εξετάσεις διαφαίνεται ότι το συμβάν συνέβη σε περιοχή όπου επιτρέπεται το κυνήγι. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE