Το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Χρίστο - Στα λευκά τον αποχαιρετούν φίλοι του και συγγενείς

Το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Χρίστο - Στα λευκά τον αποχαιρετούν φίλοι του και συγγενείς

Με βαρύ πένθος αποχαιρετά η Αραδίππου τον 19χρονο Χρίστο Χριστάκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα του Σαββάτου, λίγες ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο στο Μακένζι, στη Λάρνακα.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 26 Αυγούστου, στις 16:30, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στην Αραδίππου.

Η οικογένεια, βυθισμένη στον ανείπωτο πόνο της απώλειας, ανακοίνωσε ότι δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια. Παράλληλα, παρακαλεί όσους παραστούν να φορούν λευκά ρούχα, ενώ αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια.

Ο Χρίστος υπέκυψε στα τραύματά του έπειτα από μέρες νοσηλείας, μετά το δυστύχημα που σημειώθηκε όταν παρασύρθηκε από το όχημα φίλου του σε χώρο στάθμευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE