Εκτός ΕΔΕΚ ο Ανδρέας Αποστόλου – «Δεν αποχωρώ αλλά με έθεσαν εκτός Κόμματος» - Δείτε την ανάρτηση του Βουλευτή

Εκτός ΕΔΕΚ ο Ανδρέας Αποστόλου – «Δεν αποχωρώ αλλά με έθεσαν εκτός Κόμματος» - Δείτε την ανάρτηση του Βουλευτή

Την απομάκρυνσή του από την ΕΔΕΚ ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Facebook ο βουλευτής Λάρνακας, Ανδρέας Αποστόλου, σημειώνοντας ότι η απόφαση του κόμματος ουσιαστικά τον θέτει εκτός, αφού δεν του επιτρέπεται να διεκδικήσει θέση στην ηγεσία.

Όπως ανέφερε, η απόφαση του κοινοποιήθηκε με επιστολή στις 3 Μαΐου, στην οποία σημειώνεται ότι, ως συνεργαζόμενος προερχόμενος από τη Συμμαχία Πολιτών και εκλεγείς στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο κομμάτων το 2021, δεν μπορεί να συμμετάσχει στις διαδικασίες εκλογής ηγεσίας.

«Συνεπώς, δεν αποχωρώ αλλά με έθεσαν εκτός Κόμματος», τόνισε ο κ. Αποστόλου, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «άδικη» και εκφράζοντας απογοήτευση για το γεγονός ότι δεν υπήρξε καν συζήτηση μαζί του.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του Ανδρέα Αποστόλου:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE