«Πόσο μεγάλο κενό αφήνεις πίσω σου;»… Συγκλονισμένος ο Ερμής Αραδίππου για τον χαμό του 19χρονου Χρίστου Χριστάκη

«Πόσο μεγάλο κενό αφήνεις πίσω σου;»… Συγκλονισμένος ο Ερμής Αραδίππου για τον χαμό του 19χρονου Χρίστου Χριστάκη

Θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια του Ερμή Αραδίππου η είδηση του θανάτου του 19χρονου Χρίστου Χριστάκη από την Αραδίππου, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του έπειτα από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Μακένζι.

Με ανάρτησή της η ομάδα αποχαιρέτησε με λόγια συγκίνησης τον άτυχο νεαρό, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια της προς την οικογένειά του:

«Δυστυχώς ο Χρίστος μας δεν τα κατάφερε… Πέταξε για τη γειτονιά των αγγέλων. Τεράστια απώλεια για την οικογένεια της ομάδας μας και όχι μόνο… Αγαπημένε μου Χρίστο, πόσο κρίμα που φεύγεις τόσο νέος, ρε φίλε; Πόσο μεγάλο κενό αφήνεις πίσω σου; Πόσος πόνος στην οικογένειά σου και σε όλους εμάς από αυτό το ξαφνικό που σε βρήκε; Απίστευτο…».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερμή εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρίστου Χριστάκη, σημειώνοντας πως ο θάνατός του αποτελεί μια άδικη και πρόωρη απώλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE