Χαμός σε πτήση της Easyjet - Επιβάτης προσπάθησε να εισέλθει στο πιλοτήριο

Χαμός σε πτήση της Easyjet - Επιβάτης προσπάθησε να εισέλθει στο πιλοτήριο

Ένας επιβάτης που έπασχε από παραλήρημα προσπάθησε να εισβάλει στο πιλοτήριο σε πτήση της Easyjet από τη Γαλλία προς την Πορτογαλία, με αποτέλεσμα ο πιλότος να επιστρέψει πίσω στο αεροδρόμιο της Λυών, ανακοίνωσαν η Αστυνομία και η εταιρεία το Σάββατο.

Ο άνδρας ακινητοποιήθηκε από άλλους επιβάτες μέχρι να προσγειωθεί το αεροσκάφος στη Λυών, ανέφερε η γαλλική Αστυνομία.

Η πτήση της Easyjet, που εκτελούσε δρομολόγιο από τη Λυών προς το Πόρτο, είχε μόλις απογειωθεί αργά την Παρασκευή όταν συνέβη το περιστατικό, ανέφερε η αεροπορική εταιρεία.

«Η πτήση EJU4429 από τη Λυών προς το Πόρτο επέστρεψε στη Λυών λίγο μετά την απογείωση λόγω της συμπεριφοράς ενός επιβάτη. Μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος η Αστυνομία απομάκρυνε τον επιβάτη και η πτήση συνέχισε προς το Πόρτο», ανέφερε η Easyjet.

Η Αστυνομία ανέφερε ότι ο άνδρας, ένας 26χρονος Πορτογάλος υπήκοος, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις που έδειξαν ότι έπασχε από ναυτία και παραλήρημα. Εισήχθη σε γαλλικό νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE