Κόκκινος Συναγερμός: Στο ανώτατο επίπεδο αύριο ο κίνδυνος πυρκαγιών σε όλες τις δασικές περιοχές

Κόκκινος Συναγερμός: Στο ανώτατο επίπεδο αύριο ο κίνδυνος πυρκαγιών σε όλες τις δασικές περιοχές

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοίνωσε ότι για αύριο, Κυριακή 24 Αυγούστου 2025, ο κίνδυνος έκρηξης πυρκαγιών σε όλες τις δασικές περιοχές της Κύπρου θα βρίσκεται στο ανώτατο επίπεδο, αυτό του «Κόκκινου Συναγερμού».

Οι πολίτες καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν οποιαδήποτε ενέργεια θα μπορούσε να προκαλέσει φωτιά, όπως άναμμα φωτιάς για ψήσιμο ή καύση ξηρών χόρτων και απορριμμάτων. Υπενθυμίζεται ότι το άναμμα φωτιάς σε δασικές περιοχές και σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από αυτές απαγορεύεται αυστηρά και διώκεται ποινικά.

Το Τμήμα Δασών ζητά από το κοινό να επικοινωνεί άμεσα με τον αριθμό 1407 ή με την Αστυνομία στο 112, σε περίπτωση που αντιληφθεί καπνό ή φωτιά, ώστε να υπάρξει άμεση κινητοποίηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE