Συμπλοκή σε πολυκατοικία στη Λάρνακα: Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Συμπλοκή σε πολυκατοικία στη Λάρνακα: Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Γύρω στις 11.00 το βράδυ χθες Παρασκευή, λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ τριών προσώπων που διαμένουν σε πολυκατοικία, στη Λάρνακα.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν για εξετάσεις στο σημείο, όπου διαπιστώθηκε ότι, άντρας ηλικίας 26 ετών, ενώ βρισκόταν σε όροφο της πολυκατοικίας, όπου διαμένει, δέχθηκε επίθεση από άλλα δύο πρόσωπα. Ο 26χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στον ώμο, που πιθανόν προκλήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο. Κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου.

Τέταρτο πρόσωπο, άντρας ηλικίας 66 ετών, που επίσης διαμένει στην πολυκατοικία, επενέβη για να αποτρέψει τη συμπλοκή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι. Μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχε περίθαλψης και έλαβε εξιτήριο.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE