Τραγωδία στη Λεμεσό: Πριν μπει στη θάλασσα έχασε τη ζωή του 74χρονος Ελληνοκύπριος – Κατέρρευσε στην άμμο

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πριν μπει στη θάλασσα έχασε τη ζωή του 74χρονος Ελληνοκύπριος – Κατέρρευσε στην άμμο

Ελληνοκύπριος 74ετών είναι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του σε παραλία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας δεν ανασύρθηκε εντέλει από τη θάλασσα αλλά κατέρρευσε πάνω στην άμμο καθώς περπατούσε για να μπει μέσα στην θάλασσα.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στις 9:50 σε παραλία στην περιοχή Δασούδι.

Στη σκηνή έφτασε περιπολικό και ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα στοιχεία του διαπιστώθηκαν από την Αστυνομία και ενημερώθηκαν οι συγγενείς του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι συγγενείς ανέφεραν ότι αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας.

Τα ακριβή αίτια θανάτου θα καταδείξει νεκροτομή στη σορό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE