Τρακτέρ έπεσε από γέφυρα πάνω σε αυτοκινητόδρομο στη Βρετανία – Μποτιλιάρισμα για ώρες

Τρακτέρ έπεσε από γέφυρα πάνω σε αυτοκινητόδρομο στη Βρετανία – Μποτιλιάρισμα για ώρες

Πολύωρη ταλαιπωρία τη Δευτέρα στον αυτοκινητόδρομο Μ20 στο Κεντ, στη Βρετανία, όταν ένα τρακτέρ έπεσε από γέφυρα πάνω στο οδόστρωμα έπειτα από τη σύγκρουση δύο φορτηγών.

Η σύγκρουση των φορτηγών έγινε πάνω στη γέφυρα, με αποτέλεσμα το ένα να γυρίσει στο πλάι και το τρακτέρ, που ήταν συνδεδεμένο στο πίσω μέρος ενός από τα φορτηγά, να πέσει από μεγάλο ύψος στον αυτοκινητόδρομο.

 
Ένας από τους οδηγούς των φορτηγών τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο αεροπορικός.

Ο αυτοκινητόδρομος M20 έμεινε κλειστός για ώρα και στις δύο κατευθύνσεις μετά τη σύγκρουση.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».

BEST OF TOTHEMAONLINE