Φόνος στη Χλώρακα: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο 14χρονος – Στο Δικαστήριο μόνο ο δικηγόρος του δράστη - Η κατάσταση της υγείας του

Φόνος στη Χλώρακα: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο 14χρονος – Στο Δικαστήριο μόνο ο δικηγόρος του δράστη - Η κατάσταση της υγείας του

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ο 14χρονος γιος της 34χρονης Ειρήνας, θύμα του νέου φονικού στη Χλώρακα.

Το δεκατετράχρονο αγόρι, σύμφωνα με μαρτυρίες, τραυματίστηκε όταν προσπάθησε να αποτρέψει το έγκλημα, χθες, στην οικία τους στη Χλώρακα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, η διαδικασία προσωποκράτησης του δράστη θα γίνει η ώρα 11:30 στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, ερήμην του υπόπτου, στη παρουσία δικηγόρου του.

Ο ύποπτος μετά το φόνο και την απόπειρα φόνου, προσπάθησε να θέσει τέρμα στη ζωή του. Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ο λειτουργός επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, Χριστόδουλος Κόνσολος, ανέφερε ότι το συμβάν σημειώθηκε ύστερα από λογομαχία του υπόπτου με τη σύντροφο του.

Ο κύριος Κόνσολος πρόσθεσε ότι η κατάσταση της υγείας τόσο του πενηντα-τριάχρονου όσο και του γιού της συντρόφου του είναι εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Τι θα συζητήσουν σήμερα οι Ευρωπαίοι ηγέτες - Tι προβλέπει ο οδικός χάρτης που θα υπογραφεί

LIVE: Τι θα συζητήσουν σήμερα οι Ευρωπαίοι ηγέτες - Tι προβλέπει ο οδικός χάρτης που θα υπογραφεί

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Αρχικά στο μικροσκόπιο τίθεται ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της Ένωσης για την περίοδο 2028-2034. Οι ηγέτες συζητούν σχετικά με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, με έμφαση στους νέους ίδιους πόρους και τις πηγές εσόδων. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline