Καταδίωξη στη Λεμεσό: 31χρονος τραυματίστηκε προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο – Κυκλοφορούσε με κάνναβη και μαχαίρι

Καταδίωξη στη Λεμεσό: 31χρονος τραυματίστηκε προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο – Κυκλοφορούσε με κάνναβη και μαχαίρι

Σε περιστατικό καταδίωξης εξελίχθηκε χθες το απόγευμα αστυνομικός έλεγχος στη Λεμεσό, όταν μέλος της Αστυνομίας εντόπισε τετράτροχη μοτοσικλέτα να κινείται χωρίς πινακίδες εγγραφής και με τον οδηγό να μη φέρει προστατευτικό κράνος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δόθηκε σήμα στον οδηγό να σταματήσει, ωστόσο αυτός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα, επιχειρώντας να διαφύγει. Κατά τη διαδρομή, κινήθηκε σε αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, οδηγώντας επικίνδυνα και αλόγιστα, θέτοντας σε κίνδυνο άλλους χρήστες του οδικού δικτύου.

Η καταδίωξη τερματίστηκε όταν ο 31χρονος οδηγός συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να ακινητοποιηθεί. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν μικρή ποσότητα κάνναβης, ένας σπαστήρας και ένα μαχαίρι, με συνέπεια να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα.

Ο άνδρας τραυματίστηκε από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου και κρατήθηκε για νοσηλεία, καθώς διαπιστώθηκε κάταγμα σπονδύλου.

Οι εξετάσεις από την Αστυνομία συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE