Πρόλαβαν τα χειρότερα: Ξέσπασε πυρκαγιά από κάρβουνα που απορρίφθηκαν σε όχθη ποταμού στις Πλάτρες

Πρόλαβαν τα χειρότερα: Ξέσπασε πυρκαγιά από κάρβουνα που απορρίφθηκαν σε όχθη ποταμού στις Πλάτρες

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Κυριακή 17 Αυγούστου 2025, εκδηλώθηκαν πυρκαγιές στις κοινότητες Κάτω Πλάτρες και Πάνω Πλάτρες.

Η πρώτη πυρκαγιά, στις Κάτω Πλάτρες, εκδηλώθηκε στις 12:50 π.μ. και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 1:10 π.μ., αφού έκαψε μικρή έκταση με άγρια βλάστηση. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 4 άτομα του Τμήματος Δασών με 2 πυροσβεστικά οχήματα. Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Η δεύτερη πυρκαγιά, στις Πάνω Πλάτρες, εκδηλώθηκε στις 7:30 στην περιοχή Ψηλό Δεντρό. Χάρη στην άμεση ανταπόκριση των πυροσβεστικών δυνάμεων, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 7:35, προτού επεκταθεί. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 3 άτομα του Τμήματος Δασών με 1 πυροσβεστικό όχημα. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από κάρβουνα που απορρίφθηκαν στην όχθη του ποταμού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE